HO HO LA LA Summer Edition – THE HOLY HOMECOMING HARMONY BAND + SUNQUIZ – TILL GULDKAGGEN!!!

Vi har byggt en scen i vår trädgård! Med havet som kuliss och solen som strålkastare hoppas vi att du vill komma och uppleva livemusik från sin allra bästa sida.

NYP OSS! Vi oerhört glada och stolta över att Gotlands hetaste jätteorkester kommer och spelar i vår trädgård i sommar. Torsdagen den 25/7 kommer festen äntligen till Guldkaggen för ett magnum opus i musik. Hits från förr och nu med puls, svett och dans både på och framför scen.

Ingen biljettbokning. Det är första till kvarn som gäller. Valfritt inträde – alla intäkter går oavkortat till Läkare utan Gränser.

THE HOLY HOMECOMING HARMONY BAND Ho Ho La La har sedan 2012 varit den gotländska julens stora musikmirakel där de spelat in hundratusentals kronor till välgörenhet på sina konserteter. Nu byter de snö mot sol och bjuder på fest deluxe i den gotländska sommarnatten. I spetsen för orkestern hittar vi Johannes Hallbom och Jakob Larsson.

SUNQUIZ med Helena och Erik Inget Ho Ho La La utan ett musikquiz med Helena och Erik innan spelningen. Quizlag bokas separat om max 4 personer. Musikquizet kostar 50 kronor per person – alla intäkter går oavkortat till Läkare utan Gränser!

TIDER:

15.00-17.00 SOLTIMMEN aka Guldkaggens Happy Hour 16.00 Insläpp för quizlagen 17.00-20.00 SUNQUIZ 20.00 Insläpp konsertgäster 21.00 THE HOLY HOMECOMING HARMONY BAND intar scenen 23.00 SOLKLUBBEN öppnar och avslutar kvällen med ett glittrande dansgolv in på småtimmarna. Kom i tid, det här är ett populärt event!